Diensten

Bel gratis met:

0800-2123

Diensten

Ongediertepreventie en -bestrijding
Bij ongediertebestrijding is voorkomen is beter dan genezen! Door een mix van ongedierte inspectie, rapportage en vakkundig advies kan ongedierte worden voorkomen. Wanneer er dan toch bestreden moet worden staan onze ongedierte bestrijders voor u klaar.
Lees meer >>>

Zwambestrijding
Zwambestrijding is een specialisme van Lamon. Zwamproblemen zijn hardnekkig en vragen om totaaloplossingen. De daarbij behorende schimmel- en vochtproblemen dienen te worden opgelost. Als marktleider met jarenlange ervaring is Lamon dé zwambestrijder van Nederland. 
Lees meer>>>

Houtwormbestrijding
  Houtwormbestrijding. Aantasting door houtborende insecten kan de constructie van uw woning of de gebinten van uw monumentale boerderij ernstig aantasten. Een gedegen onderzoek en plan van aanpak vormt de basis voor een effectieve bestrijding. 
Lees meer >>>

 Vochtproblemen
  De kruipruimte onder uw huis is vaak een plaats waar zich vocht verzamelt. De aanwezigheid van vocht in de kruipruimte van uw woning kan leiden tot condensatie en schimmelvorming. Het Lamon Korrelsysteem® is een milieuvriendelijk systeem om deze problemen te voorkomen.
Lees meer >>>

 Vogelwering
   Gestrest van geluidsoverlast door duiven, spreeuwen en andere vogels? Uitgegleden over vogelpoep? Is de gevel van uw woning aangetast? Lamon heeft de passende oplossing.
Lees meer >>>

Elektrische insectenvangers
   Vliegende insecten staan bekend als verspreiders en dragers van ziekteverwekkende organismen als Salmonella, E. Coli en Camphylobacter. Bovendien besmetten ze ons voedsel met hun speeksel, uitwerpselen en haren.
Lees meer >>>

 Kelderafdichting
  Water in uw kelder? Doorslaande vochtige muren en schimmelproblemen? Vaak ontstaan dit soort problemen door externe factoren waar u geen invloed op heeft. Lamon beschikt over alle systemen om bovenstaande problemen te verhelpen. 
Lees meer >>>

 Lamon Special Care
   Lamon is vaak betrokken bij restauratie van b.v. kerken, molens, panden van vòòr 1700. Lamon heeft hiervoor de specifieke technieken en ervaringen in huis om deze klussen te klaren.
Lees meer >>>