Zwam bestrijden

Bel gratis met:

0800-2123

Zwam bestrijden

Lamon is dé specialist op het gebied van zwambestrijding. We hebben dan ook meer dan 60 jaar ervaring! Zwamproblemen zijn hardnekkig en vragen dan ook om een grondige totaal aanpak. Voordat we iets doen, onderzoeken we eerst nauwkeuring waarom zwam zo goed gedijt in uw woning. Zodat de schimmel en zwam ook in de toekomst wegblijft. 

Wat kunt u verwachten als Lamon uw zwamprobleem bestrijdt?

 1. Inspectie
  Onze gediplomeerde inspecteurs zijn snel bij u om vast te stellen of u een zwamprobleem heeft. In gevan van spoed zijn zij er zelfs binnen 12 uur.

 2. Advies
  Na de inspectie krijgt u een helder advies. Daarin staat hoe u daarbij uiteraard een duidelijke prijsopgave. We bieden hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. U krijgt een uitgebreide garantie.

 3. Besmetting
  Onze specialisten verwijderen de aangetaste delen van de constructie. We hebben ervaren bouwkundigen in dienst die toezien op deze werkzaamheden. Ook werken we altijd volgens de van te voren gemaakte afspraken.

 4. Bestrijding
  Lamon maakt bij de bestrijding van zwam gebruik van de beste en veiligste technieken. We werken alleen met vakkundig opgeleid personeel, dat meestal al jarenlang bij Lamon in dienst is.

 5. Herstel
  Onze eigen timmerlieden zorgen voor een vakkundig herstel. Zij zorgen ervoor dat het helemaal niet meer te zien is dat uw vloer, trap, kozijnen of balken aangetast waren door zwam.

Wilt u meer weten over wat zwam is en hoe u zwam in uw huis kunt vorkomen? Lees dan de pagina's Over zwam en Zwam voorkomen.