Houtwormbestrijding

Bel gratis met:

0800-2123

Houtwormbestrijding

Vooraf wordt er door specialisten van Lamon een zorgvuldige inspectie uitgevoerd in uw huis op aanwezigheid van houtworm. Vervolgens ontvangt u een rapportage houtwormbestrijding en een offerte. Lamon bestrijdt alle houtworm soorten waaronder, de gewone houtwormkever,
de bonte knaagkever, de huisboktor en verder alle overige houtboorders.

Inspectie en voorstel houtwormbestrijding

Op basis van het onderzoek door Lamon komen wij met een plan voor de bestrijdingsmethode van de hout borende insecten die in uw situatie het beste resultaat oplevert. Soms kan op bepaalde plaatsen vervanging van het hout voordeliger of bouwkundig meer verantwoord  zijn dan conservering. Dat melden wij dan duidelijk in ons voorstel.

Ons behandelingsplan bevat altijd een opgave van de bestrijdingsmiddelen met uitgebreide productinformatie. U weet daardoor exact wat de eigenschappen zijn van de producten die wij gebruiken ter bestrijding van de hout borende insecten.

Zorgvuldige houtwormbestrijding en veiligheid

Bij het feitelijke bestrijdingswerk schenken wij veel aandacht aan de bescherming van de omgeving. Daarnaast informeren wij u uitgebreid over de veiligheidsmaatregelen die u het beste kunt nemen tijdens de werkzaamheden om de houtworm te bestrijden.

Effectieve bestrijding van alle houtboorders

Tientallen jaren bestrijdingswerk (sinds 1947) heeft ons een ruime ervaring opgeleverd met bestrijdingstechnieken en -middelen. Daardoor beschikken wij over uitgebreide kennis van de leefgewoontes en levenscycli van hout borende insecten. Houtwormbestrijding is een specialisme van Lamon en wij kunnen daardoor voor elke situatie de juiste combinatie kiezen van methode en product, waardoor een effectieve bestrijding van de houtworm wordt gerealiseerd en het milieu minimaal wordt belast.

Documentatie houtwormbestrijding