Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

 • Neem contact op:info@lamon.nl
 • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
  Markerkant 1303 a, Almere
 • Openingstijden:Gesloten

Over ons

Lamon heeft de diensten zwambestrijding, houtborende insectenbestrijding en kruipruimte isolatie van Bescon overgenomen. Hiermee benadrukt Lamon de groeiambitie in Nederland op het gebied van oplossingen voor vochtproblemen en zwambestrijding in gebouwen.

Lamon is gespecialiseerd in het bestrijden van houtborende insecten, schimmels en zwam in gebouwen. Van oorsprong familiebedrijven, behoren wij tot de grotere dienstverleners in de sector. Met vestigingen in Roden en Almere zijn wij in staat de gehele markt in Nederland te bedienen.

Mijlpaal

DGA Jan Lameijer: “Deze uitbreiding is een mijlpaal voor Lamon. Het bedrijf verleend diensten van hoge kwaliteit, we zijn zeer klantgericht en werken met een bekwaam en gemotiveerd team. In de snelgroeiende markt van zwambestrijding en vochtbestrijding breidt Lamon significant uit. Dit betekent een uitstekende aanvulling op de bestaande dienstverlening.”

Wij stellen ons graag voor

Wij zijn dé specialist in zwambestrijdingssystemen en de bestrijding van houtborende insecten. De combinatie van onze hoogwaardige dienstverlening, betrokkenheid bij onze klanten en constante kennisuitwisseling verduidelijkt onze sterke marktpositie. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen voldoen wij aan de eisen voor het creëren van gezonde leefomgevingen. Voor zowel particulieren, de woningbouw en bedrijven in Nederland.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Een zwamvrije woning is alleen mogelijk met professionele bestrijding. Een zwambestrijding kan namelijk best ingrijpend zijn. Onze specialisten beschikken over ruime kennis en ervaring en bieden u graag een totaaloplossing. Van het verplaatsen van uw inboedel tot het renoveren van uw vloer. Lamon bestrijding & bescherming neemt u deze zorgen graag uit handen.

Voordat we starten met de zwambestrijding verwijderen wij al het aangetaste hout en beton. Na de bestrijding renoveren wij de woning weer in de oorspronkelijke staat. Uiteraard nemen wij bij deze renovatie ook direct preventiemaatregelen. Dit hele traject voeren wij voor u uit. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruikmaken van uw gerenoveerde, zwamvrije woning.

Ons stappenplan

Wij zetten graag alle stappen in de zwambestrijding nog even overzichtelijk op een rij:

 • Inspectie op locatie.
 • Na acceptatie van de offerte, plannen wij de startdatum en einddatum voor de werkzaamheden.
 • Wij verhuizen en/of verplaatsen uw inboedel en goederen.
 • Verwijderen van aangetast hout en beton.
 • Bestrijding van de zwam.
 • Muren injecteren, eventueel afbranden en preventief behandelen.
 • Wij plaatsen nieuwe balken en vloerdelen en voeren alle nodige bouwkundige werkzaamheden uit.
 • Met de juiste preventiemaatregelen is de luchtvochtigheid onder controle.
 • Wij plaatsen uw inboedel weer netjes terug.
 • U kunt weer veilig genieten van uw woning.

Lamon bestrijding & bescherming is zeer vakbekwaam en heeft kennis van een professionele bestrijding, de werking van bestrijdingsmiddelen en is op de hoogte van regels en veiligheidseisen.

Neem contact op