Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

  • Neem contact op:info@lamon.nl
  • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
    Markerkant 1303 a, Almere
  • Openingstijden:Gesloten

Houtwormbestrijding

Vooraf wordt er door specialisten van Lamon een zorgvuldige inspectie uitgevoerd in uw huis op aanwezigheid van houtworm. Vervolgens ontvangt u een rapportage houtwormbestrijding en een offerte. Lamon bestrijdt alle houtworm soorten waaronder, de gewone houtwormkever,
de bonte knaagkever, de huisboktor en verder alle overige houtboorders.

Inspectie en voorstel houtwormbestrijding

Op basis van het onderzoek door Lamon komen wij met een plan voor de bestrijdingsmethode van de hout borende insecten die in uw situatie het beste resultaat oplevert. Soms kan op bepaalde plaatsen vervanging van het hout voordeliger of bouwkundig meer verantwoord zijn dan conservering. Dat melden wij dan duidelijk in ons voorstel.
Ons behandelingsplan bevat altijd een opgave van de bestrijdingsmiddelen met uitgebreide productinformatie. U weet daardoor exact wat de eigenschappen zijn van de producten die wij gebruiken ter bestrijding van de hout borende insecten.

Zorgvuldige houtwormbestrijding en veiligheid

Bij het feitelijke bestrijdingswerk schenken wij veel aandacht aan de bescherming van de omgeving. Daarnaast informeren wij u uitgebreid over de veiligheidsmaatregelen die u het beste kunt nemen tijdens de werkzaamheden om de houtworm te bestrijden.

Effectieve bestrijding van alle houtboorders

Tientallen jaren bestrijdingswerk (sinds 1947) heeft ons een ruime ervaring opgeleverd met bestrijdingstechnieken en -middelen. Daardoor beschikken wij over uitgebreide kennis van de leefgewoontes en levenscycli van hout borende insecten. Houtwormbestrijding is een specialisme van Lamon en wij kunnen daardoor voor elke situatie de juiste combinatie kiezen van methode en product, waardoor een effectieve bestrijding van de houtworm wordt gerealiseerd en het milieu minimaal wordt belast.

Bestrijden houtworm door Lamon

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het efficiënt en effectief bestrijden van houtworm. Wij geven u graag een korte impressie wat er bij de bestrijding van houtworm komt kijken.

Inspectie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor een grondige inspectie. Onze specialisten kijken hierbij vooral naar de bouwkundige staat van het aangetaste hout. Wij maken ter plekke een inspectierapport en een offerte voor u. Uiteraard beantwoorden wij dan ook graag al uw vragen over de bestrijding van houtworm. Na goedkeuring van de offerte kunnen onze specialisten binnen een week starten met de bestrijding van houtworm.

Bestrijding

Bij de bestrijding van houtworm beginnen onze specialisten met het stofvrij maken van het aangetaste hout. Vervolgens behandelen we het schone oppervlak met een speciaal verduurzamingsmiddel. Deze stof trekt 1 à 1,5 centimeter in het hout en doodt alle aanwezige houtwormen. Daarnaast nemen we preventieve maatregelen, zodat u definitief afrekent met deze houtaantasters.

Tijdens de houtwormbestrijding werken onze specialisten volgens de strengste veiligheidsnormen. U kunt daarom tijdens de bestrijding geen gebruikmaken van uw woning. Direct na de bestrijding starten wij met grondige ventilatie. Na minimaal 4 uur kunt u uw woning weer gebruiken. Het is wel verstandig om dan nog even te blijven ventileren in verband met de geur. Lamon bestrijding & bescherming geeft 10 jaar garantie op de bestrijding van houtworm. Voor meer informatie over de kosten van houtworm bestrijden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact op