Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

  • Neem contact op:info@lamon.nl
  • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
    Markerkant 1303 a, Almere
  • Openingstijden:Gesloten

Huisboktorbestrijding

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het efficiënt en effectief bestrijden van boktor. Wij geven u graag een korte impressie wat er bij de bestrijding van huisboktor komt kijken.

Boktorinspectie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor een vrijblijvende inspectie. Onze specialisten kijken hierbij vooral naar de bouwkundige staat van het aangetaste hout. Wij maken ter plekke een inspectierapport en een offerte voor u. Uiteraard beantwoorden wij dan ook graag al uw vragen over het bestrijdingsproces. Na goedkeuring van de offerte kunnen onze specialisten binnen een week starten met de bestrijding van boktor.

Boktorbestrijding

Mocht er in de woning aantasting van boktor aanwezig zijn, dan adviseren wij het volgende: aangetaste balken worden opengehakt met scrap air en de boorgangen zullen worden opengeborsteld. Vervolgens zullen de balken voorzien worden van pluggen die geïnjecteerd worden met een middel op oliebasis. Daarna zullen deze rondom ingeneveld worden. Planken die aangetast zijn worden opengeborsteld en ingeneveld met een middel op oliebasis. De door boktor te zwaar aangetaste delen dienen door de aannemer vervangen te worden. Dit in overleg met de aannemer.

Tijdens de boktorbestrijding werken onze specialisten volgens de strengste veiligheidsnormen. U kunt daarom tijdens de bestrijding geen gebruikmaken van uw pand. Direct na de bestrijding starten wij met grondige ventilatie. Na 48 uur kunt u uw pand weer betreden. Het is wel verstandig om dan nog even te blijven ventileren in verband met de geur. Lamon bestrijding & bescherming geeft 10 jaar garantie op boktorbestrijding.

Neem contact op