Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

  • Neem contact op:info@lamon.nl
  • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
    Markerkant 1303 a, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:00 uur

Veilig en gezond werkklimaat in uw bedrijf

Een gezond en veilig werkklimaat in uw bedrijf is belangrijk. Voor uw medewerkers, producten, diensten en voor uw klanten. De specialisten van Lamon bestrijding en bescherming kennen het belang hiervan. Wij werken al jarenlang voor diverse toonaangevende bedrijven in de recreatie, zakelijke dienstverlening, logistiek en industrie.

Inspecties

Certificeringen en regelgeving geven kaders voor een veilige, kwalitatieve productie en werkomgeving. Onze specialisten kennen de regels. Wij voeren regelmatig zorgvuldige inspecties uit. De bevindingen leggen wij vast in een rapportage. Daarnaast denken we actief mee hoe uw bedrijf kan blijven voldoen aan de vastgestelde normen.

Preventie

Na behandeling leggen wij de nadruk op preventie. Onze eigen specialisten met een bouwkundige achtergrond bekijken de mogelijkheden om vochtproblemen buiten te sluiten. Daarnaast starten we met een actieve, veilige preventieaanpak in uw bedrijf.

Snelle, effectieve bestrijding

Onze specialisten komen na uw melding direct in actie. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse voor een effectieve vochtbestrijding. Zo heeft u zo min mogelijk last vochtproblemen.

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie.

Neem contact op