Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

  • Neem contact op:info@lamon.nl
  • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
    Markerkant 1303 a, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:00 uur

Veilig en gezond wonen

Uw doel is om uw huurders veilig, gezond en zorgeloos te laten wonen. Daarbij kunt u geen problemen zoals binnendringend vocht, zwam of houtworm gebruiken. Dat is logisch. De specialisten van Lamon ondersteunen u graag bij het vochtvrij houden van uw woningen. Waar dit kan, doen wij dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier.

Snelle bestrijding

Bij een melding van ongedierte reageren onze specialisten direct. Met één telefoontje naar uw vaste contactpersoon is uw melding in deskundige en betrouwbare handen. Wij zorgen ervoor dat er nog dezelfde dag een specialist ter plaatse is om de situatie te bekijken. Als het nodig is, starten we direct met een duurzame bestrijding.

Communicatie

Wij doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. Zo verzorgen wij ook de communicatie met uw bewoners. Wij nemen via brief of telefoon contact met uw bewoners op, zodat zij op de hoogte zijn van wat er gaat gebeuren. Uiteraard staan onze specialisten ook klaar om alle vragen te beantwoorden.

Totaaloplossing

Wij verzorgen niet alleen de bestrijding van vochtproblemen. Zijn er na een bestrijding bouwkundige werkzaamheden nodig, dan voeren onze specialisten na overleg met u deze werkzaamheden ook uit. Daarnaast nemen wij preventieve maatregelen. Zo kunnen uw huurders weer veilig en gezond wonen.
Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u en uw huurders kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie.

Neem contact op