Expert op het gebied van zwam- en vochtbestrijding

  • Neem contact op:info@lamon.nl
  • Ons adres:Produktieweg 8, Roden
    Markerkant 1303 a, Almere
  • Openingstijden:Gesloten

Bodemafsluiter

Vochtprobleem in uw kruipruimte?

De kruipruimte onder uw huis is vaak een plaats waar zich vocht ophoopt. De bodem kan drassig zijn of er kan constant een laag water in de kruipruimte staan. De aanwezigheid van vocht in de kruipruimte van uw woning kan leiden tot condensatie en schimmelvorming. Dergelijke vochtproblemen dienen nauwkeuriger bekeken te worden om ook de aanwezigheid van vochtminnend ongedierte zoals steekvliegen, zilvervisjes, slakken en pissebedden te voorkomen. Vervolgens dient de oorzaak van het probleem bestreden te worden.
Wij helpen u het vocht in uw kruipruimte te bestrijden en doen dit met behulp van het aanbrengen van een bodemafsluiter.

Heeft u last van zwam in kelder of kruipruimtes?

Zwammen in huis worden meestal gevormd door de aanwezigheid van vocht en een gebrekkige of helemaal geen ventilatie. Ook een te hoge relatieve vochtigheidsgraad in huis of kelder kan voor zwam zorgen. De aanwezigheid van zwam in de woning kan zelfs op termijn voor gezondheidsproblemen zorgen. Zwamaantasting verwijderen en het repareren van de door zwam aangerichte schade laat je het beste doen door een gespecialiseerd bedrijf dat op een correcte wijze aan zwamverwijdering en vochtwering doet. Lamon bestrijding & bescherming is hierin de specialist. Voorkomen is nog beter dan genezen. Daarom besteedt Lamon bestrijding en bescherming veel aandacht aan preventie. Uitgangspunt hierbij is het in balans brengen van de luchtvochtigheid.

Onze specialisten vullen uw kruipruimte of vochtige kelder met Isolatiechips. Deze innovatieve chips rekenen af met een hoge luchtvochtigheid en bieden tegelijkertijd goede isolatie.
Energiebesparing met Isolatie gaat samen met een verhoogd wooncomfort. Nadat Isolatie is aangebracht is een stijging van de temperatuur met 4 graden Celsius net boven de leefvloer geen uitzondering. Een warmere vloer is voor iedereen prettig, maar zal vooral voor jongere kinderen die veel op de vloer spelen een verademing zijn.

Isolatiechips

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom besteedt Lamon bestrijding en bescherming veel aandacht aan preventie. Uitgangspunt hierbij is het in balans brengen van de luchtvochtigheid. Onze specialisten vullen uw kruipruimte of vochtige kelder met Isolatiechips. Deze innovatieve chips rekenen af met een hoge luchtvochtigheid en bieden tegelijkertijd goede isolatie.

Een laag van 30 centimeter isolatiechips in de kruipruimte is al voldoende voor een optimale luchtvochtigheid. Maar wat doen isolatiechips nu eigenlijk? Vocht zoekt altijd het koudste punt op. Dat is de bodem van uw kruipruimte of kelder. Tegelijkertijd kan vocht bij temperatuurverschillen condenseren. Hierbij slaat het vocht tegen de onderkant van uw vloer. Dit is de ideale voedingsbodem voor zwammen. Als er isolatiechips in uw kruipruimte liggen, stuit het vocht bij condensatie op weerstand en slaat weer terug naar de bodem. Zo houden de isolatiechips de onderkant van uw vloer droger en warmer. Zo hebben zwammen geen kans meer in uw woning.

Heeft u interesse in een preventieve behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw situatie.

Kruipruimte en vochtproblemen

Isolerende bodemafsluiter met Neopixels

De kruipruimte onder uw huis is vaak een plaats waar zich vocht ophoopt. De bodem kan drassig zijn of er kan constant een laag water in de kruipruimte staan. De aanwezigheid van vocht in de kruipruimte van uw woning kan leiden tot condensatie en schimmelvorming.

Dergelijke vochtproblemen dienen nauwkeuriger bekeken te worden en de aanwezigheid van vochtminnend ongedierte, steekvliegen, zilvervisjes, slakken en pissebedden. Vervolgens dient de oorzaak van het probleem bestreden te worden. De oplossing ter bestrijding van vochtproblemen in de kruipruimte zijn het aanbrengen van een bodemafsluiter. Hiermee wordt het vochtprobleem opgelost. Op dit moment gebruiken wij twee oplossingen, te weten; isolerende bodemafsluiter en Neopixels bodemisolatie.

Neem contact op